tips kopen e-sigaret
Gezondheid

Tips om een e-sigaret te kopen

2.09Kviews

Uit zo’n zestig soorten e-sigaretten kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Wel wil je natuurlijk zo snel mogelijk je nieuwe e-sigaret uitproberen. Daarom geven we wat tips om direct de juiste E-sigaret te kopen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de kleur en het design van de e-sigaret. Bedenk ook alvast hoe groot hij moet zijn, hoe makkelijk hij in gebruik moet zijn en welke toebehoren je wilt gebruiken om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw nieuwe e-sigaret. Wellicht blijkt dat een van de merken jou erg goed bevalt? Dan kun je deze gemakkelijk online selecteren.

Gevorderd, gemiddeld of starter?

Daarnaast is het goed om te bedenken hoe ervaren je bent als e-smoker. Dit geeft namelijk aan hoe geavanceerd jouw e-sigaret moet zijn. Zo zijn er speciale starterspakketten waarin alle basisbenodigdheden in zitten om direct te starten. De wat meer geavanceerde exemplaren geven bijvoorbeeld meer damp of zijn sterker. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Denk er direct aan om de juiste clearomizers erbij te bestellen. Door goed onderhoud voorkom je dat je snel weer een e-sigaret moet kopen.

Vraag het de specialisten

Het kan voorkomen dat je ondanks de tips nog vragen hebt over het kopen van de e-sigaret. Daarom staan de medewerkers van de klantenservice van SmokeSmarter voor je klaar om je te voorzien van passend advies. Weet je al wel welke e-sigaret je wilt kopen, maar heb je vragen over de manier van bestellen? Ook dan staan zij voor je klaar met aanvullende informatie. Bestel je vandaag voor 21 uur? Dan heb jij je nieuwe e-sigaret morgen al in huis.