Je zoon stoer aankleden doe je op deze manier!
mannenMode

Je zoon stoer aankleden doe je op deze manier!

1.41Kviews

Wanneer we eenmaal kinderen krijgen, wordt het steeds moeilijker om geld aan onszelf uit te geven. Geld uitgeven aan onze kinderen gaat overigens een stuk gemakkelijker. Zo willen we dat ze er altijd verzorgd uitzien maar houden we ook rekening met de verschillende gelegenheden. In de kleding wordt er gegeten, gespeeld, gestoeid en worden de grenzen van het kinderlichaam getest. Vooral de stoere jongens die zijn dan vaak uit op avontuur en zijn zeker niet bang voor een slag of stoot. Dan hebben we het nog niet over de vlekken die er op alle kleding achterblijven. Hoe dan ook willen we toch nog dat onze zonen er leuk en stoer uitzien. Het vinden van stoere jongens kleding kan soms nog vrij lastig zijn aangezien de dames toch wat vaker naar voren komen tijdens het winkelen. Toch zijn er een aantal dingen die ervoor kunnen zorgen dat ook de jongens er stoer uitzien zonder dat ze voor elke dag van het jaar een nieuwe outfit nodig hebben.

Waar moet je op letten bij het kopen van stoere jongens kleding?

Bij kinderen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleding goed aansluit en dat de wind en kou er niet doorheen gaan. Een goede jas, paar schoenen en broek kunnen hier dan ook wonderen bij doen. Hou het vooral makkelijk en koop een winddichte jas met capuchon die goed op de polsen en middel aansluit. Zo gaat de wind niet langs de armen, onder de jas door en is regen makkelijk opgelost met de capuchon. Op jayno.nl zijn er verschillende jassen te vinden voor de jongens en is het vinden van stoere jongenskleding geen probleem.

Een spijkerbroek is vaak de beste optie bij speelse jongens. Een goede kinderspijkerbroek heeft vaak wat elasticiteit maar is sterk genoeg om de wind tegen te houden en alle avontuurlijk capriolen van de jonge ontdekkers aan te kunnen. Zo zijn vlekken bij een goede spijkerbroek makkelijk uit te wassen en is de kans op scheuren kleiner dan bij een andere stof broek. De elasticiteit moet ervoor zorgen de jongens makkelijk kunnen bewegen zonder dat ze belemmerd worden door de broek. Een goede spijkerbroek kan er ook nog eens modieus uitzien en behoort dan ook echt in de categorie stoere jongens kleding.

Dan zijn is het belangrijkste item aanbod: De schoenen. Schoenen zijn op deze jonge leeftijd heel belangrijk voor de vorming en ondersteuning. Ze zitten in de groei, zijn wild en speels en springen dan ook graag in een plasje. Het kan soms lijken alsof de voeten tanden hebben, maar gek genoeg is dat toch echt niet zo. Ze zitten gewoon in de groei en zijn nog heel speels dus denken zeker niet aan het netjes houden van de schoenen. Zo kunnen enkellaarsjes, sportieve schoenen of outdoor schoenen voor een stoere look zorgen maar ook de stevigheid en ondersteuning bieden die kinderen op deze leeftijd nodig hebben.