Wat is een biologische tandarts
Gezondheid

Wat is een biologische tandarts?

883views

Je kunt een Biologische tandarts opzoeken op het internet. Deze tandartsen bieden vaak 2 of meer behandelmethodes aan voor hun patiënten. Er is namelijk ook een manier om alleen met biologische producten behandelt te worden. Daarnaast hebben deze tandartsen ook geleerd voor de geest. De geest heeft namelijk ook invloed op je gebit en de klachten die hierdoor kunnen ontstaan. Natuurlijk weten ze ook veel van tandheelkunde maar de geest geeft vaak verkeerde signalen af voor het gebit. Deze tandarts gebruikt uitsluitend veilige vullingen en implantaten. Dit is een beter alternatief voor de reguliere behandeling omdat de niet biologische stoffen op lange termijn voor meer schade kunnen zorgen. Zo plaatst een biologische tandarts geen metalen in de mond. Dit omdat zij vinden dat het giftig is. Dit word ook erkend door diverse onderzoekers.

Wat zijn biologische zaden?

Je kunt bij de biologische boer of in de tuinwinkel vaak biologische zaden kopen. Deze zijn gemaakt in biologische tuinen. Daar wordt er geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen. Maar ook mag je geen mest gebruiken. Deze zaden horen van nature te groeien. Het toevoegen van mest kan er zelfs voor zorgen dat deze planten sterven. Eventueel kun je wel plantaardige mest kopen. Deze mag je wel gebruiken voor deze planten maar doe het wel met maten. Vaak zijn de biologische zaden te herkennen aan het logo van de Europese Unie. Skal keurt namelijk alle zaden die biologisch zouden moeten zijn. Zo ben je verzekerd van een goed en eerlijk product. Door biologisch te gaan tuinieren help je het milieu een stukje beter te worden. En dit is wat wij willen voor de toekomstige generatie!

Hoe word biologisch katoen geteeld?

Je kunt Biologisch katoen gebruiken als vervanger van normaal katoen. Het verschil zit hem in het groei en teel proces. Bij het biologisch telen worden bestrijdingsmiddelen vermeden. Maar ook standaard mest wordt uit het proces weggelaten. Zo houden rekening met de natuur en milieu. Het is een van de meest gebruikte materialen in de textiel en mode wereld. Wist je dat de boeren vaak in ontwikkelingslanden zitten? En dat ze veel te weinig betaald krijgen? Dit wordt door biologisch telen tegengegaan. Een van de voorwaarde is dat de boer ook een eerlijke prijs eraan moet overhouden. Er is geen verschil in de stof die je gaat dragen. Alleen dat deze op een betere en milieuvriendelijke manier gemaakt is. En natuurlijk ook onder de juiste arbeidsomstandigheden met bijbehorende vergoedingen.

Biologisch telen is de toekomst

Steeds meer producten worden op een biologisch manier geteeld. Dit komt omdat de CO2 uitstoot die wij in Europa hebben veel te hoog is. Elk land zal hier iets aan moeten doen en daarom worden biologische tuinen ook de nieuwe standaard. Dit doen wij allemaal voor een milieu en diervriendelijke maatschappij. Dit heeft onze toekomstige generatie echt hard nodig anders zullen zij het niet gaan redden.