Mannen opgelet, dit moet je regelen als je gaat trouwen
fashionmannen

Mannen opgelet, dit moet je regelen als je gaat trouwen

1.62Kviews

Wie dacht dat alles regelen voor een bruiloft weg is gelegd voor de vrouw heeft het goed mis! Vrouwen willen misschien wel heel graag alle regie in handen hebben en alles tot in details uitdenken, maar ook voor de mannen zijn er echt wel een aantal taken weggelegd. Wil jij er zeker van zijn dat je niets vergeet en je dus dé man in huis bent? Lees dan vooral onderstaande tips!

Uiteraard je pak

Afgezien van het feit dat het natuurlijk veel leuker is dat jullie van elkaar nog niet alles weten met betrekking tot de trouwkleding, is er ook maar één die dit kan doen en dat ben jijzelf. Heb je al enig idee wat je wilt dragen op deze grote dag of ben je nog aan het twijfelen. Nederland kent een hele hoop winkels waar je goed kunt slagen voor een pak, echter een trouwpak is natuurlijk wel een ander verhaal. Het dan ook belangrijk dat je naar een winkel gaat waar ze gespecialiseerd zijn in het mooiste trouwpak vinden dat bij jou past. Rietbergh is een aanrader op dit gebied. Hier hebben ze kijk op mode en vooral wat nu het beste bij je past. Laat je verrassen, misschien ga je wel de deur uit met iets heel anders dan je in eerste instantie dacht!

Uiteraard je pak

Een bloemetje voor de bruid

Noem het ouderwets, maar het scoort altijd! Het trouwboeket heeft ze waarschijnlijk al helemaal zelf laten samenstellen, maar verras haar de dag voor de bruiloft met een mooie bos van haar favoriete bloemen. Gewoon om te laten zien dat jij er net zoveel zin in hebt als zij. Veel vrouwen leven al vanaf jongs af aan toe naar deze dag, terwijl wij mannen er net iets luchtiger in staan. Door haar het gevoel te geven dat jij er net zo naar uitkijkt, geef je haar een goed gevoel. Je weet wat ze zeggen he ‘happy wife happy life!’

De huwelijksreis

Waarschijnlijk heeft jouw partner to be alles al tot in de puntjes geregeld, of is dit in ieder geval van plan. Wat nu als jij zorgt voor het feest achteraf? Laat je partner lekker de grote dag regelen, dan regel jij de ontspanning achteraf, namelijk de huwelijksreis. Boek een bijzondere reis naar een plek waar jullie alle twee al heel lang naar toe willen of nog beter, boek een reisje naar de plek waar je partner al heel lang naar toe wilt. Dit zorgt voor een extra verrassingseffect met succes gegarandeerd.

Misschien hebben jullie een groot budget uitgetrokken voor de bruiloft of houden jullie het liever klein en subtiel. Dan is een mega grote huwelijksreis waarschijnlijk niet iets wat daarbij past. Maar een romantisch nachtje weg kan altijd, ook met ene kleiner budget. Kies een stad uit die voor de liefde staat of een plek waar jullie mooie herinneringen aan hebben en breng daar samen een nachtje door. Hebben jullie gelijk even de tijd om samen de grote dag door te nemen. Tenslotte gebeurt er veel op zo’n dag en heeft dat echt impact. Een nachtje samen er tussenuit kan een mooie verrassende afsluiting zijn van een prachtige dag en de start van een nieuw begin!