Metalen sidetable
mannenwonen

Metalen sidetables: zet jij hem in de hal, woon- of slaapkamer?

1.97Kviews

Als een tafel nodig hebt om koffie of thee op te zetten, dan kom je al gauw bij een metalen side table. Er zijn veel verschillende soorten, maten en prijzen metalen sidetables.

Soorten metalen sidetables: van goedkoop tot echte kwaliteit

Een metalen sidetable kan verschillen qua prijs van €25,- tot €600,-. Er zijn 3 soorten metalen sidetables: design, industrieel en modern. Een voorbeeld van een design metalen sidetable is de Athos bijzettafel Pieper Concept. Deze kost €210,90. Het mooie aan een design metalen sidetable is dat ze er uniek uit zien. Hierdoor geeft het een creatieve look aan je interieur. Een voorbeeld van een industriële metalen sidetable is de Iron bijzettafel Nordal. Deze kost €99,-. Deze metalen sidetable ziet er donker uit en geeft daardoor een rustieke look aan je interieur. Een voorbeeld van een moderne metalen sidetable is de Honeycomb bijzettafel Zuiver. Deze kost €179,-. Deze metalen sidetable is in de vorm van een honingraat, wat er een modern gevoel aan geeft.

Interieur: past een metalen sidetable bij jouw interieur?

Een metalen side table is een belangrijk onderdeel van je woonkamer. Een groot deel van je tijd thuis breng je op de bank door en dan kijk je ook steeds tegen de metalen sidetable aan. De metalen side table bepaalt bovendien ook een deel van je woonkamer. Een metalen sidetable is namelijk ideaal om een glas drinken op te zetten, een afstandsbediening op te leggen of een woondecoratie op te plaatsen. Daarom is het belangrijk om een metalen sidetable te kiezen die bij je interieur past. Heb je een donkere rustiek ogende bank? Neem dan geen heel moderne metalen sidetable, maar kies eerder voor een industriële look. Heb je een heel modern huis? Kies dan niet voor een industriële metalen sidetable, maar eerder voor een modernere look.Metalen sidetables

Inrichting: perfect in een stoer industrieel interieur

Je kunt een metalen side table voor zo’n beetje alles gebruiken. Bijvoorbeeld voor het neerzetten van een kopje koffie of er een afstandsbediening op leggen, maar een bijzettafel kan ook goed gebruikt worden als uitstalling van allerlei woonaccessoires. Een voorbeeld hiervan zijn kaarsen. Een kaars zorgt voor warmte en sfeer in een huis, en wat is dan een betere plek om die neer te zetten dan midden in de woonkamer op een metalen side table. Nog een voorbeeld hiervan zijn planten. Een plant zorgt niet alleen voor sfeer, ze zijn ook nog is makkelijk te onderhouden. Op een kleine tafel hoef je namelijk niet zo’n grote plant neer te zetten die heel veel onderhoud nodig heeft. Nog een ander voorbeeld is verlichting. Door verlichting op een metalen side table te zetten krijg je meer sfeer in je huis en bovendien kun je er ook die donkere hoekjes mee oplichten.

Praktisch: een metalen sidetable is ontzettend praktisch

Metalen sidetables zijn ook heel praktisch, je kunt ze namelijk bijna overal voor gebruiken. Heb je een krukje nodig? Gebruik even je metalen side table. Heb je iets nodig waar je even al je spullen op uit kunt stallen? Pak dan je metalen side table.