Tips voor een echte mannenavond met je vrienden
mannen

Tips voor een echte mannenavond met je vrienden

892views

Wil je binnenkort een avond plannen met je vrienden, maar weet je nog niet goed wat je gaat doen? Waarschijnlijk hebben jullie al genoeg tripjes naar het plaatselijke café achter de rug, dus waarom doe je niet eens iets bijzonders? Om een echte mannenavond te organiseren zullen we je hieronder een aantal tips geven. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van ‘steaks and cigars’ als diner?

Ga als echte waaghalzen op avontuur

In de avond gaat het feest echt pas van start, maar overdag kun je natuurlijk ook al een leuke activiteit organiseren. Op een echte mannendag is het bijna verplicht om iets te doen buiten je comfort zone. Zoek met je vrienden het avontuur op en ga bijvoorbeeld bungee jumpen of paintballen. Kies voor een uitje waar de adrenaline hoog komt te liggen en waar iedereen zijn agressie in kwijt kan. Na een aantal uren intensief bezig zijn kun je dan met zijn allen een biertje gaan drinken en nagenieten van de gebeurtenissen die dag. 

Dineren met steak en sigaren

Een goede maaltijd is op een avond zoals deze niet te vergeten. In de Verenigde Staten is het al lang een traditie voor mannen: eerst steaks eten en dan aftoppen met sigaren. Er zijn zelfs speciale restaurants waar deze combinatie wordt aangeboden. Ook in grote steden in Europa rukken deze restaurants steeds vaker op, bijvoorbeeld in Parijs. Deze plekken staan echt bekend als ‘mannenrestaurants’, wat je meteen zult opmerken bij binnenkomst. De eettenten zijn chique en donker. Er hangt vaak een rustige en ontspannen sfeer waar je je al snel thuis zult voelen. Vaak wordt er tijdens de maaltijd veel whisky gedronken, je kunt zelf kiezen voor welke soorten je gaat.

Je hoeft natuurlijk niet naar een restaurant toe, maar je kunt het ook helemaal zelf organiseren. Maak malse steaks voor je vrienden klaar en laat anderen goede whisky meenemen. Na een lekkere maaltijd kunnen jullie beginnen aan de sigaren en houden jullie er een chique avond op na. 

Toch een iets gezondere optie dan zware sigaren? Dan kun je ook kiezen voor e-liquids met nicotine. E-sigaretten zijn in allerlei smaakjes te verkrijgen zodat er altijd wel iets voor jullie tussen zit. Probeer bijvoorbeeld eens de e-sigaret Mr-joy en bekijk je mogelijkheden. 

Na het eten met zijn allen er op uit

Na met zijn allen genoeg gegeten te hebben is het tijd om de nacht in te duiken. Je kunt het lokale café bezoeken, maar misschien is het leuk om eens een keer iets anders te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een brouwerij? Hier kunnen jullie samen allerlei bier proberen wat gegarandeerd een gezellige avond gaat opleveren. 

Je kunt ook compleet andere activiteiten uitvoeren als jullie overdag nog niet genoeg hebben uitgevoerd. Bezoek bijvoorbeeld een sportwedstrijd of ga bowlen. Bowlen kan heel gezellig zijn en maakt het met een grote groep nog leuker. Terwijl jullie bezig zijn kun je genieten van bittergarnituur en genoeg drankjes. Na een aantal glazen te hebben gedronken wordt het alsmaar gezelliger.