Alles wat je moet weten over de nieuwe Renault Captur
Autocar tech

Alles wat je moet weten over de nieuwe Renault Captur

1.41Kviews

De nieuwe Renault Captur heeft inmiddels al heel wat harten veroverd. Veel familiemannen vallen in katzwijm wanneer ze deze prachtige auto bewonderen. Met haar krachtige uitstraling en tegelijkertijd stoere touch van een ware SUV is de Captur niet voor niets al jaren een zeer populaire keuze. De nieuwste Captur doet hier echter nog een schepje bovenop. Deze beschikt niet alleen over een paar unieke extra fijne eigenschappen, maar is tegenwoordig ook nog eens beschikbaar als E-Tech Plug-in Hybrid of Captur Bi-Fuel. Daarnaast is het model ook te leasen met Renault private Lease.  Alles wat je moet weten over de nieuwste Renault Captur lees je hier.

E-Tech Plug-in Hybrid

In de nieuwste Captur met E-Tech Plug-In Hybrid beschik je over een aantal enorme voordelen. Het grootste voordeel van dit relatief nieuwe model is dat je zowel elektrisch kunt rijden als de auto op hybridestand kunt zetten. Voor korte ritten doordeweeks kun je eenvoudig elektrisch rijden. Hierbij laad je de auto slechts één maal per dag kort op. Voor langere ritten in het weekend zet je hem in de hybridestand. Hierdoor beschik je over verschillende mogelijkheden om duurzaam te rijden. Voor elk ritje een passende oplossing.

Ook heel belangrijk: jij draagt ondertussen je steentje bij aan het milieu. En daar hoef je verder weinig voor te doen. Een betere wereld begint immers bij jezelf.

Captur Bi-Fuel

De nieuwste Captur Bi-Fuel is echt de vreemde eend op de automarkt. De wijze waarop deze auto wordt aangedreven wordt tegenwoordig nog maar weinig gezien, maar beschikt wel over een heel groot aantal voordelen. Naar verwachting zullen dan ook steeds meer automerken op dit systeem overstappen. Maar wat houdt het nu precies in?

Deze Renault Captur rijdt op twee soorten brandstof: benzine en LPG. Dat betekent dat je niet alleen geld kunt besparen, maar er ook nog eens voor zorgt dat de auto veel minder CO2 uitstoot. Hierdoor is het ook een veel gezondere keuze voor het milieu én de portemonnee.

Hypermoderne technologie

De autotechniek staat niet stil. De nieuwste auto’s uit het jaar 2020/2021 zijn dan ook niet meer te vergelijken met de auto’s van pakweg vijf jaar geleden. Er worden steeds meer nieuwe technieken uitgevonden waarmee autorijden niet alleen veiliger, maar ook nog eens een stuk gemakkelijker wordt. Ook de nieuwste Renault Captur beschikt over alles wat je van een nieuwe auto mag verwachten. Met haar hypermoderne technologie zijn we weer één stap verder bij autonoom rijden. Denk hierbij aan Active Emergency Braking. Hierbij remt de auto zelf al af zodra deze een gevaarlijke situatie spot. Daarnaast is ze uitgerust met Lane Keep Asssist en Safe Distance Warning. Hierbij word je o.a. gewaarschuwd wanneer je van de lijnen afwijkt of wanneer je te dicht op de auto voor je zit.

Grote bagageruimte

De Renault Captur staat eigenlijk al heel lang bekend als dé ultieme gezinsauto. En hier is bij de nieuwste Captur zeker geen verandering in gekomen. Met haar duurzame karakter, verschuifbare achterbank en bovenal grote bagageruimte is het nog altijd een zeer populaire keuze bij jonge gezinnen. Handig voor de (duo)wagen, autostoeltjes en het vervoeren van boodschappen voor een heel gezin. Aan ruimte zeker geen gebrek meer.