online schoenen kopen
fashionmannenMode

Online herenschoenen kopen: 3 praktische tips voor je volgende aankoop

2.17Kviews

Schoenen kopen, het is niet altijd onze favoriete bezigheid. Toch is het wel noodzakelijk om regelmatig je schoenen te vervangen. Met goed schoeisel voorkom je ongemakken tijdens het lopen en profiteer je van een betere lichaamshouding. Toch zijn wij mannen vaak niet te porren voor een winkeluitje. Alleen al bij het woord ‘shoppen’ krijgen we de kriebels. Gelukkig heeft de digitale wereld ons een klein wonder geschonken. Online schoenen kopen is immers zeer eenvoudig en zo gedaan. Op deze manier bespaar je jezelf een hoop stress en tijd. Vind jij de nieuwe Van Bommel schoenen helemaal te gek en kan je niet wachten om de aankoop online te voltooien? Wacht dan nog heel even en neem eerst onze 3 praktische tips voor je volgende schoenaankoop door. Zo bega je zeker geen miskoop!van bommel schoenen

1.         Controleer de matentabel

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen met een verkeerde maat schoenen rondlopen. Vaak heeft dit te maken met het idee dat ze bij ieder paar schoenen dezelfde maat nodig hebben. ‘Ik heb normaal ook maat 42, dus die bestel ik nu ook’, zo wordt vaak gedacht. Logisch ook, maar dit klopt niet altijd. Iedere fabrikant maakt gebruik van een andere maatvoering. Bovendien kan dit per paar schoenen verschillen. Online is het natuurlijk moeilijk om verschillende maten te passen. Daarom raden wij aan om altijd het matentabel te controleren. Zo kan je jouw voeten opmeten en vervolgens eenvoudig de juiste maat erbij zoeken.

Is er geen matentabel beschikbaar? Bestel dan allebei de maten waar je tussen twijfelt. Dan kan je beide maten op je gemakje thuis passen. Controleer wel in de voorwaarden van de webshop of het mogelijk is om kosteloos te retourneren. Zo bespaar je jezelf vervelende financiële verrassingen.

2.         Pas schoenen enkel in de namiddag of avond

Zijn je nieuwe Floris van Bommel schoenen net binnengekomen? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten om deze te passen. Wacht echter wel tot de namiddag of avond met passen. Als je vroeg in de ochtend schoenen past, zijn je voeten nog niet opgezwollen van een hele dag lopen of werken. Hierdoor kan je een vertekenend beeld krijgen. Wacht daarom altijd met passen. Als ze in de avond of namiddag nog lekker zitten, weet je zeker dat je de hele dag van je nieuwe schoenen kunt genieten.

schoenen passen

3.         Altijd beide schoenen passen

Heb je echt een hekel aan schoenen passen en doe je dit altijd zo snel mogelijk? Zorg er dan wel voor dat je allebei de schoenen past. Je voeten zijn immers niet identiek. Als je alleen de rechterschoen past en daarna tot de conclusie komt dat links eigenlijk niet lekker zit, is dit zonde van je geld. Door beide schoenen te passen voorkom je dit probleem. Neem daarom de tijd bij het passen, ook al vind je dit verschrikkelijk. Het kan je een hoop geld besparen als je de schoenen in één keer goed past. Liever iets langer over het passen doen dan een miskoop begaan, nietwaar?