Op vakantie met een vouwwagen
AutomannenVakantie

Op vakantie met een vouwwagen? Dit zijn de voordelen!

2.61Kviews

Nu de zomer weer in aantocht is, kijken we reikhalzend uit naar de zomer. Eindelijk genieten van vrije tijd en mooie momenten met het gezin, vrienden of gewoon lekker alleen. Steeds meer mannen ervaren dat kamperen een zeer fijne manier van vakantievieren is. Even één zijn met de natuur, het gevoel van vrijheid ervaren. Gewoon van de ene op de andere dag in de auto stappen en een andere plek bezoeken. Niet meer te maken hebben met vluchttijden of andere accommodaties die een half jaar van tevoren geregeld moeten worden. Gewoon lekker vrij in de natuur. Even helemaal niets hoeven. Geen wonder dat we steeds vaker kiezen voor een kampeervakantie. Opvallend is dat we hierbij ook steeds vaker voor een vouwwagen van Combi Camp kiezen. Waarom? Dat lees je in dit artikel!

Gemak dient de mens

Op vakantie willen we liever niet al te veel moeite voor alles hoeven doen. We willen rust, ontspanning en bovenal geen zorgen. Als je vrijwel geen kampeer-ervaring hebt, kan het opzetten van een tent een heel gedoe opleveren. Als je niet de vakantie met chagrijnige gezichten wilt beginnen, is een vouwwagen de ideale oplossing.

Vouwwagens zijn zó ontzettend eenvoudig op te zetten dat zelfs je kind van 8 dit nog zou kunnen. Jij dus zeker! Bovendien krijg je altijd duidelijke instructies mee als je een vouwwagen aanschaft. Hierbij wordt uitgelegd hoe je deze snel opzet en soms is het zelfs mogelijk om in een speciale ruimte te oefenen. Door dit gebruiksgemak geniet jij binnen de kortste keren van jouw welverdiende vakantie.

vouwwagen gemakkelijk

Voor iedere auto geschikt

Vaak zijn mensen bang dat de vouwwagen niet achter hun auto past of dat ze hiervoor een groot rijbewijs nodig hebben. Niets is echter minder waar. Een vouwwagen is veel compacter dan je zou denken. Hier ervaar je dus ook bijna geen last van op de weg. Doordat de vouwwagen niet breder is dan de auto, kan je hiermee gewoon door de smalste steegjes rijden. Ook een gewoon B-rijbewijs is voldoende om met de vouwwagen te mogen rijden. Wel zo prettig om te weten!

vouwwagen Voor iedere auto geschikt

Comfortabel slapen en leven

“Je gaat toch niet liggen k(r)amperen in een tent?” die opmerking krijg je al gauw als je met je vrienden over jouw vakantieplannen praat. Maar wist je dat dit imago zwaar achterhaald is? Inmiddels is kamperen bijna net zo comfortabel als een overnachting in een hotel. Zo vind je in de Combi Camp vouwwagens heerlijke luxe matrassen waarmee je hoog en droog ligt. Hierdoor zijn rugproblemen verleden tijd en geniet je ook tijdens het kamperen van een fijne nachtrust. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de slaapfaciliteiten. Je beschikt ook over een eigen keukentje en het is soms zelfs mogelijk om van een ingebouwde badkamer te genieten. Eigenlijk is deze vouwwagen gewoon een appartementje op wielen. Bovendien beschikt de vouwwagen over maar liefst 1.500 liter bagageruimte. Hierdoor kan je al je spullen eenvoudig meenemen en hoef je niemand binnen het gezin teleur te stellen. Rust, stilte, luxe en de vrijheid om te staan en gaan wanneer je maar wilt. Wat heb je nog meer nodig? Wij wensen je alvast een prettige vakantie!