entertainmentmannen

Tips voor een gezellig dagje uit met vrienden

1.12Kviews

Tijd investeren in je vrienden is ontzettend belangrijk. Vaak komt dit er echter niet van doordat jullie allemaal over een drukke agenda beschikken. Daarom is het zo fijn om ieder jaar een echte vriendendag te plannen. Maar wat doe je op zo’n dag? Ga je iets sportiefs doen? Bezienswaardigheden bekijken of gewoon met z’n allen op een terras hangen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb jij binnenkort een vriendendag op de planning staan en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten een aantal leuke activiteiten voor een gezellig dagje weg met vrienden voor jou op een rijtje.

Boottocht in Amsterdam

Wil je echt eens een keer iets unieks ondernemen? En ben je verknocht aan onze hoofdstad? Dan mag een tocht door de iconische grachten natuurlijk niet ontbreken. Een boottocht door de grachten van Amsterdam is by far een activiteit die niet mag ontbreken op jouw bucketlist. Natuurlijk kan je kiezen voor een standaard boottocht met gids, maar hierbij kan je niet optimaal genieten van de gezelligheid van jouw vrienden. Kies daarom voor een gezellige privé boottocht, zodat je heerlijk kan genieten van elkaar én alle lekkere hapjes en drankjes die geserveerd worden. Ondertussen geniet je van de vele bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Een boottocht Amsterdam staat garant voor een unieke ervaring.

Boottocht in Amsterdam

Beer bike

Spring aan boord van de enige tour in onze hoofdstad die je bij elke stap (of trap) verfrist! De beer bike Amsterdam is de enig mogelijk manier om al drinkend de weg op te gaan. En niet zomaar een weg; de pittoreske straatjes van Amsterdam in combinatie met de day-drinking op de bierfiets zorgen voor een unieke ervaring. Sporten terwijl je aan het drinken bent, de ideale combinatie!

Sportief dagje weg

Zijn jullie altijd sportief bezig? Of misschien stiekem minder dan jullie zouden willen? Dan wordt het hoog tijd om daar werk van te maken. Laat de adrenaline razen en kies voor een sportieve activiteit. Wat dacht je van paintballen of parachute springen? Dit zorgt gegarandeerd voor een ervaring om nooit te vergeten.

Zijn bovenstaande activiteiten misschien net een tikkeltje te bloedstollend? Geen probleem! Er zijn nog veel meer manieren om jullie liefde voor sport en adrenaline met elkaar te combineren. Bezoek bijvoorbeeld een wedstrijd van jullie favoriete voetbalclub en ga daarna nog even lekker ergens borrelen. Meer gezelligheid bestaat bijna niet.

voetbal wedstrijd

Borrelen op een speciale locatie

Drank en lekkere hapjes, moeten we nog meer zeggen? Dit zijn natuurlijk dé ingrediënten voor een geweldige vriendendag. Het is natuurlijk wel een beetje saai om gewoon terrasjes te hoppen bij jou in de buurt. Maak er daarom een echt uitje van en bezoek een stad waar jullie niet vaak komen. Je kunt dit bijvoorbeeld combineren met het boottochtje in Amsterdam. In onze hoofdstad tref je enorm veel prachtige locaties waar je een hapje en drankje kunt doen. De meest populaire terrassen kun je op hoogte vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het dakterras bij Canvas of het Volkshotel. Helemaal mooi als je dit aan het einde van de dag doet, zodat je de zonsondergang op de stad ziet neerkomen. Ondertussen geniet je van een heerlijk gezelschap, hapjes en een bijzondere cocktail. Een beter uitje bestaat niet.

Doe een proeverij

Zijn jullie echte fijnproevers? Ook dan kan je naar lieve lust genieten in Amsterdam. Hier vind je talloze toffe proeverijen. Van bier tot wijn en kaas tot jenever, werkelijk alles is mogelijk. Vervelen zal je je in elk geval niet doen!