De perfecte relatiegeschenken voor kunstliefhebbers
mannenwonenzakelijk

De perfecte relatiegeschenken voor kunstliefhebbers

1.25Kviews

Het maken en onderhouden van zakenrelaties is van cruciaal belang voor iedere ondernemer. Toch vraagt het onderhoud vaak meer aandacht dan men in eerste instantie verwacht. Hoe zorg je ervoor dat de relatie sterk blijft? Een goede tactiek die veel ondernemers toepassen is het geven van relatiegeschenken. Als visitekaartje van jouw bedrijf is het belangrijk om voor een origineel cadeau te kiezen. Hiermee druk je immers jouw stempel op het geschenk. Een simpele pen of briefopener cadeau doen is al lang geen optie meer. Hoe origineler, hoe beter. Een goed voorbeeld zijn kunst relatiegeschenken. Maar waarom doet het geven van kunst het zo goed als relatiegeschenk? En hoe kies je het juiste kunstwerk uit? Dat lees je in dit artikel.

Kunst speelt een steeds belangrijkere rol bij grote bedrijven

Kunst speelt een steeds belangrijkere rol bij grote concerns. Steeds vaker investeren bedrijven geld in het verzamelen van kunst. Deze stellen ze vervolgens tentoon binnen hun vestigingen. Als cliënten op bezoek komen, kunnen zij genieten van een ware kunsttentoonstelling. Ook voor de werksfeer is kunst erg belangrijk. Een gedecoreerde werkplek beschikt immers over een veel huiselijkere en warme uitstraling, waardoor werken een waar feestje wordt. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer bedrijven investeren in kunst.

Voorheen waren het enkel de grote namen die kunstwerken gebruikten om hun prestige te tonen. Inmiddels is dit ook voor kleinere bedrijven weggelegd. Als zakenpartner kan jij natuurlijk alvast een begin maken door een kunstwerk cadeau te doen. Neemt er binnenkort een belangrijke zakenpartner afscheid van het bedrijf? Dan is ook een afscheid collega’s presentje een goed idee. Hiermee toon je niet alleen sympathie, maar leg je ook alvast contact met de mogelijke nieuwe zakenpartner!

Kunst op maat

Als je kunst als relatiegeschenk wilt geven, is het natuurlijk belangrijk om de stempel van jouw bedrijf op het kunstwerk te drukken. Hiermee zorg je er immers voor dat jouw zakenrelatie bij het zien van het kunstwerk aan jullie bedrijf moet denken. Zo kan je de onderlinge relatie eenvoudig versterken. Bespreek met de kunstenaar wat er mogelijk is om jouw bedrijf te promoten. Veel kunstenaars kunnen kunst op maat maken, zodat je deze geheel naar eigen wens en persoonlijke voorkeur kunt invullen.

Kunstvoorwerpen

Natuurlijk kan je ook voor een geweldig ander kunstvoorwerp kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bronzen beeld bij artihove? Hier beschik je over een groot aantal verschillende beeldjes die allemaal de mentaliteit van jullie bedrijf kunnen uitdrukken. Leuk om te geven en nóg veel leuker om te krijgen. Een relatiegeschenk wat zeker gewaardeerd zal worden!

Naast de brede collectie aan bronzen beelden zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijke kunstvoorwerpen verkrijgbaar. Bedenk goed aan wie je het relatiegeschenk wilt geven en welke kwaliteiten zij hoog in het vaandel hebben staan. Bedenk tevens hoeveel ruimte jouw zakenpartner heeft om deze kunstvoorwerpen uit te stallen. Natuurlijk kan een groot kunstwerk prachtig zijn, maar is dit ook wel praktisch voor de ontvanger? De sculpturen van artihove.nl zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Zo vind je altijd een geschikt cadeau.