Op zoek naar de juiste serverkast
mannentechnology

Verschillende serverkasten

1.36Kviews

U wilt uw servers beschermen tegen schade en stof, logisch. Daarom zoekt u een goede serverkast, ook wel patchkast genoemd. Wanneer u de zoektocht naar de juiste patchkast start, ziet u al snel dat er eindeloze mogelijkheden zijn. Naast de verschillende afmetingen zijn er ook verschillende onderdelen waar u uit kunt kiezen. Niet alleen het materiaal en de wanden, maar ook de binnenkant bestaat uit diverse onderdelen. Denk hierbij aan lades, stekkerdozen, legborden en kabels. Uw serverkast kunt u uitbreiden op uw gewenste manier. U kunt zelfs het soort deur van uw serverkast kiezen. Wilt u hier meer over weten? Lees snel verder.

Meest gekozen deuren

De meest gekozen deuren zijn de glazen deuren of de geperforeerde deuren. Wat is het verschil? Een serverkast met geperforeerde deur is, zoals de naam al weggeeft, voorzien van een gaatjespatroon. Hierdoor wordt oververhitting van deze robuuste metalen deur voorkomen. Een glazen deur heeft een achterdeur van plaatstaal, een stevig glazen frame en is voorzien van ventilatiegaten. Er zit een glasplaat tussen van helder glas, dit geeft de serverkast een strak uiterlijk. Vaak heeft een serverkast met glazen deur de voorkeur.glazen serverkast

Kijk in de showroom

Na het lezen van alle opties is het aan te raden om met eigen ogen de mogelijkheden te bekijken. Breng daarom een bezoek aan de showroom in Enschede. Via de website maakt u gemakkelijk een afspraak. De experts van Serverkast.com staan hier klaar om u alles te vertellen over de verschillende opties en om u advies te geven over de beste keus in uw situatie. Want moet u nou kiezen voor een glazen of geperforeerde deur? Is een bezoek aan de showroom niet haalbaar? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice, zij zijn te bereiken per telefoon of mail. Ook dan worden al uw vragen beantwoorden. Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop verricht.