Voel je Lekker Relaxed met een Vaporizer
Gezondheidmannen

Voel je Lekker Relaxed met een Vaporizer

1.63Kviews

Een druk leven vraagt soms om ontspanning. Relaxen kun je op veel manieren doen. Een stukje wandelen, een spelletje spelen of gewoon languit op de bank liggen. Maar er zijn ook spullen die je kunnen helpen om nog beter te ontspannen. Een vaporizer bijvoorbeeld. Je kunt er eindeloos mee experimenteren en je wordt er lekker rustig van.

Hoe Werkt Een Vaporizer?

Een vaporizer is een elektrisch apparaatje dat rookwaren laat verdampen. Nee, denk niet aan roken of e-sigaretten. Bij roken verbrand je namelijk iets waardoor er teer, koolmonoxide en andere schadelijke stoffen vrijkomen en je longen in gaan. Daarom is het zo ongezond. Bij vapen met een vaporizer is dat niet het geval. Een elektrische verdamper verhit de rookwaar alleen op hoge temperatuur zonder de verbrandingstemperatuur te bereiken. Hierdoor komen alleen de stoffen vrij waarvan jij wilt dat ze vrij komen. Neem bijvoorbeeld de geur en smaakstoffen, of stofjes waar je heerlijk relaxed van wordt. Een vaporizer is niet hetzelfde als een e-sigaret. Daarmee verdamp je speciale vloeistoffen, al dan niet met toegevoegde nicotine. En die vloeistoffen zijn in geen geval geschikt voor een vaporizer.

Denk bij rookwaren niet alleen aan tabak. Er is zoveel meer! Denk aan een lekkere herbal mix, smaakvolle tabaksvervangers of tientallen verschillende soorten kruiden. Natuurlijk kun je ook langs de coffeeshop gaan om je vaporizer te vullen. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Eigenlijk is rookwaren hier niet het goede woord voor, omdat je deze kruiden niet rookt. Wij noemen het liever dampwaren, want het kan allemaal in een vaporizer.

Hoe Werkt Een Vaporizer?

Vaporizer Kruiden

Bij een herbal mix of een tabaksvervanger gaat het vaak om de smaak van het dampwaar en niet zo zeer om het effect. Toch kan verdampen op zich al erg ontspannend werken. Maar wil je écht lekker relaxen? Probeer dan eens speciale Vaporizer Kruiden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat in de vape kruiden variant. Kamille, Eucalyptus, Hop, Lavendel, Passiebloem en zelfs Sint Janskruid kun je in een vaporizer stoppen. Ze hebben natuurlijk allemaal hun eigen smaak. Maar wat je zult verbazen is het effect van deze herbs.

Passiebloem en lavendel bijvoorbeeld. Deze kruiden hebben rustgevende, ontspannende en slaapverwekkende eigenschappen. Dus heb je tot laat doorgewerkt en is je hoofd nog zo druk? Verdamp wat passiebloem en rust is snel wedergekeerd. Of Hop, dat juist iets heel anders doet. Hier wordt je lichtelijk euforisch van een sommige mensen ervaren zelf een hele lichte roes van een paar minuten. Misschien wat voor in het weekend? Er zijn nog veel meer soorten vaporizer kruiden met andere effecten. Onze aanrader: ga op onderzoek uit om iets te vinden dat bij je past.

Wat Is De Beste Vaporizer?

Vaporizers zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er om te beginnen draagbare modellen, maar ook grote apparaten voor op de keukentafel. Daarnaast heb je vaporizers voor alleen kruiden. Dit zijn zogenaamde dry herb vaporizers. Alle bovengenoemde dampwaren kunnen in dit type vaporizer. Wil je wat meer het grijs gebied in? Waag je je aan bijvoorbeeld hasj of olie? Dan heb je vaak een speciale vaporizer nodig die hiermee om kan gaan. Verder heb je nog keuze uit de manier waarop je wilt inhaleren, welke verdampmethode het apparaat gebruikt en nog veel meer technische verhalen.

Gelukkig hoef je niet zelf alles uit te zoeken. In de vaporizer webwinkel van Dutch-Headshop kun je alle vaporizers vergelijken. Ook staat het bedrijf altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dus, wil je een vaporizer kopen en heerlijk ontspannen? Dan weet je waar je moet zoeken!