Verras je vader met een gegraveerde pen!
mannenzakelijk

Verras je vader met een gegraveerde pen!

2.04Kviews

Is je vader binnenkort jarig en breek je al weken het hoofd om op een leuk cadeau te komen? Het lijkt ieder jaar wel moeilijker om iets te verzinnen. Wat geef je aan iemand die eigenlijk al alles heeft en nooit wensen lijkt te hebben? Wij weten het wel: een gegraveerde pen natuurlijk!

Pennen graveren? Is dat nog wel van deze tijd? Wie gebruikt er tegenwoordig nog een pen? Anno 2020 gaat bijna alles digitaal. Zelfs boodschappenlijstjes worden op een smartphone ingetikt. Dat neemt echter niet weg dat een pen al jaren hét ultieme cadeau is. Sterker nog. De jongere generatie ontdekt steeds meer de voordelen van het schrijven met een pen. De oudere generatie heeft het nooit verleerd. De kans is dus groot dat jouw vader nog steeds iedere dag een pen gebruikt. Het nadeel van goedkopere pennen is echter dat ze om de haverklap stukgaan. Niet goed voor je portemonnee of het milieu. Door hem een luxe pen met inscriptie cadeau te doen, geef je hem een persoonlijk en praktisch cadeau. Beter bestaat niet.

 Denk goed na over een persoonlijke boodschap

Een verjaardag of andere speciale gelegenheid geeft jou de gelegenheid om je waardering en liefde uit te spreken. Veel mannen vinden het lastig om hun gevoelens te tonen. Zelfs tegen hun eigen ouders. Toch is het wel belangrijk. Zo zorg je er niet alleen voor dat je eens je hart kunt luchten, maar ook dat je ouders zich gewaardeerd voelen. En een mooier cadeau kan je ouders niet geven.

Denk daarom goed na over een persoonlijke boodschap als je Parker pennen van Pengraveren in je winkelmandje legt. Kies je enkel voor de initialen van zijn kinderen of laat je een mooie tekst graveren? Of misschien wel een quote die veel voor jullie betekent? Je kunt werkelijk alle kanten op!

Waarom een kwaliteitspen?

Waarom zou je cross pennen aanschaffen als je ook een simpele balpen bij een confectiezaak kunt kopen? Die zijn toch vele malen goedkoper?

Wij geven je verschillende reden. Allereerst beschikken luxe pennen over een veel langere levensduur. In de tijd dat je met een Cross pen kunt doen, had je waarschijnlijk al tientallen balpennen moeten kopen. Dat geeft niet alleen een belasting op het milieu, maar uiteindelijk zal je vader dan zelfs nog duurder uit zijn. Daarnaast is het bij een gewone pen meestal niet mogelijk om te graveren. Hierdoor mis je juist die persoonlijke touch die je nu wel aan het cadeau kunt geven.

Vind je het een beetje saai om enkel een kwaliteitspen cadeau te doen? Combineer het cadeautje dan met een leuk dagje weg. Je vader wil waarschijnlijk niets liever dan meer tijd met je doorbrengen, maar door de huidige drukke agenda’s is dat meestal niet mogelijk. Verras hem daarom door op zijn verjaardag eens je agenda leeg te plannen en met hem op stap te gaan. Het maakt niet uit wat je doet, als jullie samen maar mooie herinneringen kunnen maken. Geef na afloop van deze geweldige dag de gegraveerde pen cadeau, als blijvende herinnering aan deze verjaardag. Wij garanderen dat dit een schot in de roos zal zijn!