fashionmannen

Wat zijn de hippe schooltassen in 2020?

3.15Kviews

Hoe je er op school bijloopt, is zeer belangrijk. Je wil natuurlijk wel er echt bij horen. Daarom is je tas een populair accessoire om helemaal de blits te maken. Echter zijn er veel verschillende tassen en daardoor is het moeilijk kiezen. Ook zijn er verschillende trends. Die wil je wel graag opvolgen, zonder dat je gelijk drie tassen hoeft te kopen. Wat zijn nu de leuke tassen voor in 2020? Hieronder staan de trends van 2020 op het gebied van tassen voor je op een rijtje. Zo gooi je in het nieuwe jaar ook hoge ogen met jouw geweldige stijl.

#1 De rugtas

De rugtas wordt al jaren door scholieren gedragen, maar de trends zijn in de afgelopen jaren wel veranderd. Het design en de keuze voor een bepaald merk is niet meer hetzelfde als 30 jaar geleden. Zo’n 20 jaar geleden waren de Kipling en de Enrico Benetti tassen hip. Kort daarop volgde de Eastpak tas. Merken van dit moment zijn de Herschel rugzak of de XD Design Bobby rugtassen. Met de laatste ben je ook extra beschermd tegen diefstal.

rugzak scholier

#2 De laptoptas

Tegenwoordig is je laptop een onmisbaar item, zowel thuis als op school. Daar wil je natuurlijk wel de juiste tas voor hebben. Daar is een laptoptas dus heel geschikt voor. Laptoptassen zijn er in verschillende kleuren en designs. Bij heel veel merken heb je de keuze uit een hippe laptoptas. Denk hierbij aan standaard zwart leer. Of misschien steel je liever de show met een rode tas? Laptoptassen zijn ook vaak verkrijgbaar als unisex modellen. Een laptoptas past dus bij iedereen, zolang je laptop er maar in past.

#3 Sportief naar school

Hou je van sporten? Een sporttas wordt ook vaak meegenomen naar school of naar college. Deze is echt heel handig, want een sporttas heeft een groot hoofdvak. Daar kun je dus heel erg veel in kwijt. Al je onmisbare accessoires zoals portemonnee en telefoon kunnen er makkelijk in, maar ook schrijfgerei, boeken en laptop. Zelfs je sportspullen passen erbij, zodat je na school even de gym in kan duiken. Nadeel is wel dat een sporttas geen aparte vakken heeft. Je moet dan wel altijd naar je spullen graaien.

#4 Duurzame tassen

Duurzaamheid is hip en dat zie je ook terug in de tassentrends. Linnen, riet en katoen worden nu ook vaak gebruikt om tassen van te maken. Er zijn scholieren die een stoffen draagtas bij de supermarkt kopen voor een habbekrats en daar al hun spullen in gooien. De tassen zijn ook groot en lekker goedkoop. Je hebt hier wel hetzelfde nadeel als bij de sporttas. Wil je een duurzame tas die je makkelijk naar school kan meenemen? Kijk dan bij de merken voor tassen met aparte vakken.

#5 Chique tassen

Je mag echt wel een beetje de show stelen met je tas. Als je budget het toelaat, kun je kiezen voor een chique tas van een duur merk. Let er wel goed op dat je de tas niet steeds op de grond zet. Laat hem ook niet onbeheerd achter, want straks is je tas met inhoud weg. Dat is helemaal zonde! Hou je tas goed in de gaten en dan ben je lang hip en trendy met je geweldige schooltas.

Welke tas neem jij mee naar school? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.