Binnenkort een housewarming van je beste vriend? Hier zijn 4 cadeautips
entertainmentwonen

Binnenkort een housewarming van je beste vriend? Hier zijn 4 cadeautips

566views

Heeft een van je beste vrienden een nieuwe woning gekocht? Dan zul jij binnenkort een housewarming hebben, superleuk! Toch betekent dit dat je een cadeau moet gaan scoren, je kan immers niet met lege handen aankomen. Wij snappen goed dat je daar wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom hebben wij de leukste cadeau’s op een rijtje gezet. 

  1. Hulp bij verhuizen

Er is geen beter cadeau als gratis hulp bij verbouwen of verhuizen. Heeft je maatje een bouwval aangekocht? Dan kan die zeker wel een extra paar handen gebruiken. En ookal ben jij niet de handigste, helpen met schilderen of slopen kan iedereen. Al help je de aannemers en klussers met het inladen van de ladderlift, iedere hulp telt. De aannemers die een ladderlift huren hebben een goede garantie en verzekering, dus daar zal je zeker mee mogen helpen.

  1. Een barbecue

In een nieuwe tuin, mag een grote barbecue natuurlijk niet ontbreken. Die gun jij je beste vriend natuurlijk ook. Daarnaast zul je zelf ook vaak worden uitgenodigd, dus win-win. Ga voor een klassieke gas barbecue of pak helemaal uit met een Green Egg. 

  1. Een gereedschapset

Iedereen met een nieuwe woning weet dat de klusjes na het verhuizen zeker blijven komen. Daar kun je als man best wel wat gereedschap voor gebruiken. Geef een kist vol met gereedschap of verras je vriend met een tegoedbon van de bouwmarkt. Zo kan hij zelf nieuw gereedschap uitzoeken en weet je zeker dat je goed zit.

  1. Gezelschapsspellen

Een goed gezelschapsspel zal altijd in de smaak vallen. Bij een nieuw huis horen namelijk lange avonden met vrienden. Een gezelschapsspel komt hier zeker bij te pas! Ga voor een klassieker als Monopoly of kies voor een nieuwe spel zoals Regenwormen of Qwixx. 

 

Heb jij binnenkort een housewarming van je beste vriend? Kies dan voor een van bovenstaande cadeaus en verras je vriend!