Mannelijke sextips
mannen

De beste tips voor mannen

1.04Kviews

Waarom lijkt het alsof er meer sextips zijn voor vrouwen? Is het soms een taboe voor mannen om sextips te geven of te krijgen? Het is algemeen bekend dat vrouwen soms meer open over bepaalde onderwerpen kunnen praten met elkaar. Misschien heeft het te maken met het feit dat een vrouw makkelijker zichzelf kwetsbaar op kan stellen. Mannen hebben een soort imago groot te houden. Ze moeten mannelijk zijn en dat wordt bijna altijd geassocieerd met stoerheid. Maar is het stoer om niet over gevoelens en (seksuele) beleving na te denken en te praten? Of is het juist stoer als je dat wèl durft? Dat je durft na te denken over wat jou een gevoel van genot geeft. En over wat je juist niet prettig vindt. Welke aanrakingen vind jij lekker en welke gedachten vind jij opwindend? De aller belangrijkste tip is dan ook wel: Leer jezelf kennen. Dan weet je waarvan je het meest zult genieten. Op sextoystips.com lees je er meer over.

 

Ga jij een bdsm test doen?

Heb jij al eens een bdsm test gedaan? Misschien is er een kant aan jou die je nog niet eerder hebt ontdekt. Het kan zijn dat je in het verborgene best een kinky persoon bent. Je kunt bijvoorbeeld de eigenschappen van een meester hebben. Of vind je het heel opwindend om een slaaf te zijn? Het kan natuurlijk ook zijn dat je beiden opwindend vindt. Het spannende is dat je rollenspellen kunt doen die steeds wisselen. Zet je over je schaamte heen en je zult ontdekken hoe bevrijdend dat kan zijn. Met een bdsm test leer in ieder geval je wat voor persoon jij bent op seksueel gebied. Doe nu een bdsm test en kom er vandaag nog achter.

 

Waar gaat je voorkeur naar uit?

Waar je voorkeur naar uit gaat is totaal persoonlijk. Heb je liever seks met vrouwen of met mannen? Of mogelijk kan je genieten van seks met mannen en vrouwen. En er zijn mannen die juist ervoor kiezen om geen seksuele ervaring te hebben met een ander. Het kan zijn dat je jezelf beter kan behagen. Toch is het zo, dat er wel bepaalde overeenkomsten zijn in wat mannen lekker vinden. Zo hebben mannen, net als vrouwen, een G-spot. Dit is iets fysiologisch, het is een onderdeel van je lichaam. Het stimuleren van de G-spot kan in principe elke man erg veel genot geven en tot een orgasme laten komen. Gelukkig zijn er dan ook voor mannen verschillende sextoys en hulpmiddelen verkrijgbaar. Die zijn speciaal afgestemd op het lichaam van de man. Deze sextoys zijn ontworpen op basis van verschillende behoeften en fantasieën. Je kunt dan ook naar welbehagen de speeltjes vinden die bij jou passen. Voor de kinky man is er bijvoorbeeld een heel scala aan kinky attributen beschikbaar. Of je nou iets van een meester in je hebt, of iets van een slaaf. Je kunt altijd een fijne seksuele ervaring hebben. Laat jezelf inspireren met de beste tips op bovenstaande website. En beter nog, dit alles kan je gewoon online bestellen! Niemand hoeft dus te weten wat voor spannende avontuurtjes jij beleeft tussen vier muren.