Babykleding
AlgemeenInternetmannenvrouwenwonen

De leukste babykleding trends

1.05Kviews

Het vinden van de leukste kindermerkkleding is niet altijd even gemakkelijk. Er is zoveel keuze, en je pasgeboren kindje groeit zo snel, dat je steeds weer nieuwe kleding nodig bent. En nét wanneer je denkt alles onder controle te hebben, verandert je baby in een peuter die plotseling zijn eigen kledingkeuzes wil maken. En dan heb je als ouder natuurlijk ook nog bepaalde eisen voor de kleding van je kleintje. Zo wil je niet alleen dat het er leuk uitziet, maar ook dat het tegen een stootje kan en gemakkelijk is schoon te maken. Maar waar begin je dan met zoeken? Nou, bijvoorbeeld bij de trendy kinderkleding van Hippemensjes. Zij hebben alle trends op het gebied van babykleding is huis.

Stoere kleuren

Waar een paar jaar terug de lieflijke pasteltinten helemaal hip waren, zien we momenteel vooral veel stoerdere kleuren terug. Natuurlijk is deze babykleding nog steeds gemaakt van de zachte, soepele stoffen die geliefd zijn voor jonge kinderen, maar de stoere kleur zorgt ervoor dat de kleding een stuk volwassener oogt. Denk bijvoorbeeld aan kleuren zoals bruin, groen, roestrood en okergeel. En deze trends beperkt zich overigens niet alleen tot truien en t-shirts. Ook broeken, mutsjes en jurkjes zijn veelal verkrijgbaar in deze stoere kleuren

De teddy trend

Dit is één van de meest geliefde trends voor volwassenen, en tegenwoordig ook voor jonge kinderen. Met z’n zachte stof is de teddy trend is al jaren immens populair. Hoewel de trend ooit is begonnen met vooral bruintinten, (een hint naar de teddybeer waaraan de trend zijn naam dankt) is de trend inmiddels verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. En te vinden in jassen, vesten, truien en pyjama’s. En het is niet alleen een heerlijke zachte stof voor de huid van je jonge kindje, maar ook heerlijk om als ouder mee te knuffelen.

Dierenprints

Deze trend is begonnen bij de schoolgaande kinderen, maar is nu ook goed zichtbaar in newborn kleding. Vrijwel alle dieren komen terug in de veelal grafische prints. Denk bijvoorbeeld aan octopussen, giraffes, olifanten en katten. Waar je vroeger lieflijke prints met sterretjes of stippen zag, zijn de dierenprints nét iets uitbundiger en stoerder. En de prints beperken zich niet alleen meer tot kleding. Ze zijn inmiddels ook terug te vinden op rugtassen, dekentjes en slaapzakken.