leuke plaatsen bezoeken in de Verenigde Staten
mannenVakantie

Leukste plaatsen om te bezoeken in de Verenigde Staten

1.32Kviews

Met zoveel te zien in dit uitgestrekte land, kan het lastig zijn om te bepalen  waar je moet beginnen als het gaat om het plannen van een reis in de Verenigde Staten. Steden van wereldklasse, waarvan sommige bekend staan ​​om hun geschiedenis en andere bekend staan ​​om hun plezier of glamour, bieden bezoekers een breed scala aan plaatsen om uit te kiezen. De beste plaatsen om te bezoeken in de Verenigde Staten kunnen eenvoudigweg afhangen van je persoonlijke interesses, maar dat hoeft natuurlijk niet beslist. Een auto huren via EasyTerra is daarentegen hoe dan ook verstandig, mogelijk kun je dan zelfs alle onderstaande steden bezoeken in de VS.

San Francisco 

Een huurauto regelen via www.easyterra.nl zorgt er bovendien voor dat je alle bezienswaardigheden kunt zien in San Francisco. Hier vind je namelijk genoeg van in deze stad aan de Amerikaanse westkust. Zo kun je naar Alcatraz gaan, maar ook in je huurauto over de wereldberoemde Golden Gate Bridge rijden. Toch hoef je niet beslist een auto te huren om alle bezienswaardigheden van San Francisco te bezoeken. Hiervoor kun je namelijk ook de trams gebruiken, al is een huurauto toch wel wat eenvoudiger. Zomer of herfst is een geweldige tijd om San Francisco te bezoeken, maar het klimaat is hier mild en elke tijd van het jaar is het hierdoor aangenaam. In de zomer is een cruise op de Baai van San Francisco wel extra leuk.

Las Vegas

Deze glinsterende lichtstad in de woestijn heeft een unieke aantrekkingskracht en trekt al tientallen jaren bezoekers. Enorme resortcomplexen, met allerlei dingen om te zien en te doen op elk moment van het jaar, hebben dit een bestemming gemaakt die iedereen aantrekt, van jonggehuwden die hier willen zijn om hun geloften af ​​te leggen tot gezinnen die gewoon willen relaxen in en rond een zwembad. De entertainmentopties zijn bovendien uitgebreid met enkele van de topsterren van de muziekindustrie in Las Vegas elke avond voor een vol publiek spelen. Cirque du Soleil biedt ook een unieke ervaring en natuurlijk heeft elk resort iets om gasten te vermaken, van dansende fonteinen tot een uitbarstende vulkaan. Vergeet niet te gaan gokken!

New York City

New York City is als geen andere stad ter wereld. Het is een stad die je echt zelf moet ervaren om het volledig te kunnen waarderen. Voor bezoekers die voor het eerst op bezoek zijn, kan wandelen door de straten voelen als wandelen door een filmset, met beroemde bezienswaardigheden bij elke bocht, van het Empire State Building tot Rockefeller Plaza, het Chrysler Building, Central Park, Times Square, 5th Avenue, Broadway en natuurlijk het Vrijheidsbeeld. ’s Avonds kun je bovendien een Broadway show bezoeken, al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan winkelen in de vele luxe winkels in New York City. NYC is bijzonder en zeker een bezoekje waard.

Los Angeles

Zuid-Californië heeft een geheel eigen cultuur en Los Angeles is het epicentrum van dit unieke gebied. De stad is altijd in verband gebracht met glamour, met de buitenwijken van Hollywood, Beverly Hills en Bel Air die de popcultuur domineren. Reizigers vinden in de omgeving van Los Angeles allerlei soorten vakantiemogelijkheden. Voor filmliefhebbers is Hollywood natuurlijk een must als ze op vakantie gaan naar Los Angeles, terwijl gezinnen juist liever naar Disneyland gaan. Houd je er juist meer van om een beetje te gaan surfen? Je kunt dan één van de vele stranden rond LA bezoeken. Je moet juist naar La Brea Tar Pits gaan als je een natuurhistorische ervaring wilt beleven, hier zie je namelijk fossiele overblijfselen van prehistorische dieren.