onmisbare accessoires smartphone
fashionmannenzakelijk

Dit zijn de meest onmisbare accessoires voor jouw smartphone!

1.15Kviews

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Hij wijkt nauwelijks nog van onze zijde. Of we nu in de rij staan bij de kassa, aan het wachten zijn op de bus of simpelweg wat tijd proberen te doden in de pauze op het werk. Eventjes doelloos langs social media scrollen of de laatste nieuwtjes lezen is dan precies waar je naar verlangt. De smartphone behoort tot de standaard dingen die je iedere dag meeneemt wanneer je van huis gaat. Sleutels? Check! Portemonnee? Check! Telefoon? Check! Eens vergeten, voelt alsof je de hele dag iets ontzettend belangrijks mist. Voor iets wat zo belangrijk is, wil je natuurlijk wel over de juiste bescherming beschikken. Gelukkig zijn er talloze telefoon accessoires die de veiligheid van jouw smartphone kunnen waarborgen. Hieronder volgen de meest onmisbare accessoires!

Extra opladers

Wanneer je smartphone bijna leeg is, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk kunnen opladen. Helaas hebben opladers niet het eeuwige leven en bestaat het risico dat deze vroegtijdig stuk zal gaan. Zeker wanneer je al langere tijd van dezelfde oplader gebruik maakt. Om te voorkomen dat je straks plotseling zonder werkende oplader komt te zitten is het dan ook verstandig om extra laders aan te schaffen. Gelukkig kun je tegenwoordig eenvoudig merk- en non-merk laders vinden. Daarnaast zijn er ook zogenaamde autoladers en powerbanks die het een stuk gemakkelijker maken om ook onderweg je smartphone op te laden.

Wist je dat er tegenwoordig zelfs dual opladers verkrijgbaar zijn? Zo kan je twee verschillende apparaten op één lader aansluiten. Makkelijker kan bijna niet.

Geschikt telefoonhoesje

Een telefoonhoesje mag uiteraard zeker niet ontbreken. Dit houdt jouw smartphone veilig en beschermt deze tegen barsten bij valpartijen. Hoe zuinig je ook met je telefoon bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Extra bescherming is dan ook zeker geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel verschillende telefoonhoesjes. Van flipcovers met extra ruimte voor bankpasjes tot waterproofhoesjes die jouw telefoon zelfs beschermen wanneer je door een stortbui loopt of fietst. Zorg er wel altijd voor dat je het juiste hoesje voor jouw smartphone aanschaft. Een iPhone 12 Pro Max hoesje is speciaal ontwikkeld om de iPhone 12 Pro te beschermen. Geen enkel ander hoesje zal deze mate van bescherming bieden. Doe hier je voordeel mee.

iPhone 12 Pro Max hoesje

Koptelefoon of nieuwe oortjes

Met het openbaar vervoer reizen wordt een stuk aangenamer wanneer je lekker naar jouw favoriete tunes kunt luisteren. Ook uit volle borst meezingen tijdens het sporten is gelukkig een stuk eenvoudiger wanneer je heerlijke muziek op jouw smartphone zet. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze op de juiste manier kunt afspelen. Zonder dat je directe omgeving hier hinder van ervaart. Een stel goede oortjes of een prettige koptelefoon is dan ook een ware must. Ook in audioproducten bestaat er een enorm breed aanbod. Van oortjes zonder snoertje, zodat je nergens aan kunt blijven hangen tot koptelefoons van DJ-kwaliteit. Jij bepaalt!

Handsfree bellen

Reis je vaak met de auto en voer je hierbij dikwijls lange telefoongesprekken? Dan is het niet alleen belangrijk dat je smartphone goed beschermd blijft met de juiste smartphonehoesjes, maar ook dat de mogelijkheid bestaat om handsfree te bellen. Zo bespaar je jezelf niet alleen een fikse bekeuring, maar maak je het rijden zelf ook nog eens gewoon een stuk veiliger. Een telefoonhouder kost vrijwel niets, maar maakt bellen in de auto wel een stuk eenvoudiger én veiliger. Een item wat zeker niet mag ontbreken!