Companionship, vernieuwend bemiddelingsplatform voor gezelschap op niveau
entertainment

Companionship, vernieuwend bemiddelingsplatform voor gezelschap op niveau

597views

Verbinding, liefde, vertrouwen, veiligheid, authenticiteit, vrijheid, kwetsbaarheid, vitaliteit, hospitality en het borgen van dit alles, zijn de ingrediënten van het bijzondere concept van Companionship. Dit is een vernieuwend online bemiddelingsplatform voor mensen van veertig-plus dat inspeelt op de groeiende behoefte aan verbinding, contact en affectie door het bieden van excellent gezelschap. Stel je voor… samen genieten van een sfeervol diner in een culinair restaurant, een museum bezoeken in een bruisende stad, diepzinnige gesprekken voeren over kunst en cultuur, mooie nieuwe plekken ontdekken in het binnen- of het buitenland en genieten van het bezoeken van exclusieve events. Het kan met de gezelschapsdames en gezelschapsheren van Companionship, die goede omgangsvormen combineren met dienstbaarheid. Allen hebben zij minimaal HBO-denkniveau.

Gezelschap op niveau

De wereld waarin we leven is op verschillende vlakken in transformatie. Dit maakt dat we ons steeds meer bewust zijn van onze vrijheden en de keuzes die we mogen én kunnen maken. Die verworven rechten hebben we niet vanuit het niets gekregen. Het zijn vrijheidsrechten om te koesteren, ook in Nederland. Vanzelfsprekend kijkt iedereen daar op zijn of haar eigen manier naar. Een mooi voorbeeld van begrippen waar je een geheel eigen kijk op kunt hebben, zijn de Engelse woorden ‘companionship’ en ‘companion’. Deze krachtige woorden staan oorspronkelijk voor iemand met wie je iets gemeenschappelijks deelt, met wie je samen iets doet en die je gezelschap houdt. Dit voorbeeld toont eens te meer aan dat taal communicatie is en dus wezenlijk is voor de verbinding tussen mensen. Het is het cement dat alles samensmeedt. Andere voorbeelden van zulke termen zijn excellent gezelschap, high class companion en gezelschap op niveau.

Hoe werkt het nieuwe concept van Companionship?

Companionship is een vernieuwend initiatief dat past in de huidige tijd waarin nieuwe ideeën,  startups en initiatieven de gevestigde orde herijken en verrijken. Dit eigentijdse bemiddelingsplatform richt zich op aanbieders en vragers van gezelschapsdiensten, in de leeftijd van veertig-plus met minimaal HBO-niveau. Binnen het platform van Companionship bieden de zogenaamde companions (de aanbieders van deze diensten) gezelschap aan de members (vragers). Op de website van het hoogstaande bemiddelingsplatform kun je kennismaken met de companions door hun foto’s te bewonderen en hun profiel met achtergrondinformatie te lezen. Iedere companion is open minded, heeft een brede interesse, is sociaal ingesteld, empathisch en discreet. Zoals je van high class companions kunt verwachten, kunnen zij goed luisteren en een gesprek op gang houden. En vanzelfsprekend zien zij er elegant, goed verzorgd en gedistingeerd uit.

Ervaar een onvergetelijk samenzijn

Iedere companion – ofwel een gezelschapsdame of gezelschapsheer – staat borg voor verbondenheid en een onvergetelijk samenzijn. De companions hebben de nodige levenservaring, staan met beide benen op de grond en geven een eigen invulling aan hun talenten. Ieder van hen is al even op weg in het leven en heeft een eigen opleidings- en beroepsachtergrond. Uiteraard vinden zij het aangenaam om met de members over zeer uiteenlopende zaken van gedachten te wisselen. Een blik op de website van het bemiddelingsplatform toont een waaier aan diversiteit bij de high class companions die zich hebben verbonden aan Companionship. Als members heb je dus echt iets te kiezen.

Heb je ook zo’n zin om samen met een charmante companion invulling te geven aan een aangenaam samenzijn? Het leven is kort en daarom is het de hoogste tijd om samen de wereld te ontdekken. Natuurlijk met alle respect voor elkaar.